Kom ook naar de afsluiting van ‘Samen lawaai maken tegen armoede in Nijmegen’

27 oktober 2019 - Algemeen

We maken deze weken samen lawaai tegen armoede in Nijmegen. Dat is nodig want bijna 13.000 gezinnen in Nijmegen en 4.000 kinderen leven met geldzorgen. We willen op donderdag 31 oktober het einde van de Insperience (50 euro per week) afsluiten met een budgetbewust feestje. Ben je benieuwd naar de ervaringen van mensen die deze budgetweek hebben beleefd? Wil je je verhaal delen hoe het is als deelnemer om door de ogen van de mensen die je helpt naar het leven te kijken?

Dit alles en alle ervaringen van het samen lawaai maken tegen armoede kun je delen tijdens een etentje bij Vincentius Vereniging Nijmegen (Horstacker 1451). De inloop is vanaf 16.30 uur en daarna een hapje eten vanaf 17.30 uur. De avond eindigt om 19.30 uur. We vragen je om een vrijwillige bijdrage voor dit etentje (de richtprijs is € 10,-, voor minima € 3,-) en hiermee steun je een project van Vincentius om kinderen in armoede te voorzien van een ontbijt in de ochtend. En het is ook een mooie kans om iemand te trakteren op een lekkere maaltijd die dit zelf niet kan betalen..!
Ben je erbij? Stuur dan uiterlijk op 29 oktober een e-mail naar meedoen@financieelfit-rijkvannijmegen.nl met eventuele dieetwensen, zodat wij weten hoeveel we moeten inkopen. Hopelijk tot ziens op donderdag!