We zijn een stichting

1 mei 2019 - Algemeen

We zijn blij: financieel fit Rijk van Nijmegen is een stichting. Een mooie en belangrijke stap om onze ambitie te kunnen realiseren: inwoners en ondernemers in regio Rijk van Nijmegen financieel fit maken en houden. Bestuursleden Hanneke Berben en Ron van Wamel tekenden 24 april de akte. Ze stellen zich graag aan u voor:


Hanneke Berben, ROC Nijmegen
Ik doe mee aan financieel fit Rijk van Nijmegen omdat financieel fit zijn een belangrijke voorwaarde is voor mensen om mee te kunnen doen op school, op het werk en in de samenleving. Ik lever mijn bijdrage door contacten met bedrijven en ervaring met schuldenproblematiek bij jongeren en bij volwassenen (in mijn periode bij de Sociale Dienst).


Ron van Wamel, Werkbedrijf Nijmegen
Ik doe mee aan financieel fit Rijk van Nijmegen omdat ik denk (of weet?) dat (te) grote financiële zorgen vaak verlammend werken in de (door)-ontwikkeling van mensen. Ontwikkeling op het gebied van opleiden (ook jongeren), het vinden en houden van een passende baan en ook sociaal als het gaat om gewoon “mee kunnen doen”. Ik lever mijn bijdrage door expertise in te brengen op het financiële vlak, mijn jarenlange ervaring op het werkterrein sociaal maar vooral door goed te luisteren naar de adviezen van specialisten aangesloten bij “onze” stichting.